Guess who's back ...

Hackers. Life. Technische heropbouw. Vakantie.

Soms heb je een break nodig. Door een combinatie van technische problemen (opgelost) en een hectisch 'echt leven' (nog niet bepaald opgelost maar handelbaar) lag de beproefd site er een hele tijd uit. Maar het gaf me wel de gelegenheid even te herademen en herbronnen.

Daarom een nieuwe versie, met een meer flashy look maar minder clutter op gebied van inhoud. Hetgene niet meer werkte werd genadeloos geliquideerd. (Met als gevolg dat er hier en daar nog wat dode links kunnen opduiken, maar daar wordt nog aan gewerkt.) De tastenotes blijven, en de blogs ook. Er komt nog een blog bij, want ik heb besloten mijn meer knorrig alter ego terug op de mensheid los te laten, maar daarover later meer.

Maar er komen ook een aantal nieuwe zaken aan. We plannen om meer gebruik te maken van multimedia en u mag dan in de nabije toekomst ook audio- en videobijdragen van ons verwachten. En ook wat betreft offline activiteiten zal u ons voortaan al eens tegenkomen op beurzen en ander leuks.

We werken ook aan een nieuwe shop met leuke gadgets. Niet dat we daarvan rijk hopen te worden of zo, want de opbrengst zal integraal gebruikt worden om dit hobbyproject verder uit te bouwen.

We kunnen trouwens altijd nog nieuwe mensen gebruiken, dus voel je je geroepen om te bloggen of te tastenoten, laat ons gerust iets weten.

comments powered by Disqus