Werkwijze

Woordje uitleg:

Eerst en vooral wil ik jullie allemaal bedanken om de moeite te doen om mijn artikels te lezen. De laatste tijd krijg ik regelmatig vragen bij mijn werkwijze, dus daarom dit woordje uitleg.

Allereerst wil ik duidelijk maken dat “gin ur way” volledig onafhankelijk en voor de volle 100% een prive innitiatief is.
Ik word niet totaal niet gestuurd door welke invoerder of producent dan ook!

Al mijn tastingnotes en recepten zijn volledig door mezelf gemaakt en zijn natuurlijk mijn persoonlijke smaak, indien julie andere dingen proeven is dit helemaal niet verkeerd!
Mijn doel is gewoon om het jullie iets gemakkelijker te maken om evenwichtige gin & tonics te maken.
Ik probeer ook altijd vanuit het oogpunt van de gin te vertrekken en dit omdat in mijn ogen de “gin “ nog altijd het belangrijkste ingrediënt is, want anders had het natuurlijk tonic & gin genoemd.

Ik word ook dikwijls gevraagd waar ik al mijn flessen haal. Wel, dat is eigenlijk heel simpel: ik koop voor 98% gewoon in de winkel. De reden daarvoor is al even simpel: om onafhankelijk te kunnen blijven! Dit is ook een punt waar ik niet wil van afstappen, want ik wil gewoon mijn eerlijke mening kunnen blijven geven.

Nu hoor ik sommigen al denken: “En zijn partners dan?”
Wel, met deze 3 shops (qv-id, tasttoe & gastro kado) heb ik een kortingsovereenkomst. Bij elke fles die ik koop geven die mensen mij een korting.
Want, opnieuw: als ik ze zelfs betaal kan en mag ik er gewoon mijn ongezouten mening over geven. Dat is meteen ook deels de reden waarom er nooit barslechte gin reviews te lezen vallen op de blog.
Ik zou wel echt dom zijn om mijn duur verdiende centen in slechte flessen te steken.
De overige 2% zijn van een aantal invoerders zoals 54spirits die mij een fles schenken, maar ook hier heb ik deze mensen gewaarschuwd dat ik deze flessen alleen bespreek als ik mijn eerlijke mening mag geven.
Getuige daarvan is het volgend artikel dat op de blog komt. Lezen maar, zou ik zeggen!

Ik wil dit stukje eindigen met mijn lezers een gunst te vragen. De laatste tijd zijn er lezers en shops die reageren op mijn artikels met een link naar hun eigen shop, enkel om reclame te maken. Wel ik vraag u vriendelijk om dit niet meer te doen, ik heb veel liever dat jullie mijn artikels gewoon delen op jullie persoonlijke pagina.

Waarom? Wel kijk, ik wil gewoon mijn partners niet tegen de borst stoten, als zij de moeite doen om mij een korting te geven kan ik het niet maken dat een andere shop reclame maakt op de blog.
In het verleden heb ik regelmatig zo een reacties verwijderd maar in de toekomst zal ik genoodzaakt zijn om de reacties te verwijderen én de plaatser te blokkeren.
Hopelijk hebben jullie hier begrip voor, want met de steeds duurdere prijzen kan ik een korting wel gebruiken, anders zullen er niet veel artikels meer te lezen zijn.

Als er lezers zouden zijn die niet akkoord gaan met mijn mening en werkwijze heb ik voor hen maar één raad: stop met mijn blog te lezen en te volgen, er is immers niemand die jullie daartoe verplicht!!!!

comments powered by Disqus