It's all over ... or is it?

Beste lezers.

Jullie hebben allicht gemerkt dat de laatste maanden niets nieuws meer verscheen op deze site.

Dat was aanvankelijk zo door omstandigheden. Life interferes. Maar toen ik er terug aan wou beginnen merkte ik dat de drive een beetje weg was.

Na de nodige zelfreflectie en feedback van compaan Werner ben ik tot de conclusie gekomen dat ik nood heb aan een verse start, met andere mogelijkheden en een groter potentiƫel. Daarom werd besloten om beproefd in de koelkast te steken en een Engelstalige site op te starten rond hetzelfde thema.

Whisky, bier en andere lekkernijen dus. Maar we willen wel breder gaan, met naast tastenotes ook ruimte voor informatie, nieuws en humor. Met nieuwe tastenotes en oudere die we vertalen en updaten. En je moet heus (nog) geen extreme kenner zijn om mee te werken, al zeker niet voor het volgen van nieuws etc ...

En omdat we breder willen gaan wil ik ook nog meer terug naar het oorspronkelijke idee: meer schrijvers. Dus zoeken we opnieuw naar meer vrijwilligers die af en toe iets zinnig te zeggen hebben over het genieten van de betere vloeistoffen.

Wat beproefd betreft, deze zal (voorlopig, never say never) niet meer aangevuld worden. Maar de bestaande site blijft wel netjes online staan als naslagwerk.

Dave

comments powered by Disqus